Website/webshop SEO optimaliseren

website webshop optimalisatie Zaandam Alkmaar
Slide

Met SEO optimalisatie pak je meer wind in de zeilen.

Veel bedrijven laten een website of webshop bouwen zonder zich goed te laten adviseren over een aantal belangrijke functionaliteiten. Het is vaak confronterend dat bedrijven er later pas achter komen dat hun website of webshop slecht vindbaar is en gebruiksonvriendelijk. Geen nood, waar anderen steken laten vallen, pakken wij ze voor jou op.

Wat is het belang van een geoptimaliseerde website of webshop.

Google maakt gebruik van een aantal algoritmes. Dit zijn een soort voorwaarden waar alles op en rond een website of webshop aan moet voldoen om maximaal te scoren. Zonder jou verder lastig te vallen met allerlei vakjargon gaat het simpel gezegd om de technische inrichting van de site en de wijze waarop tekst en beeld gebruikt worden. Dit heet ook wel SEO optimalisering. SEO staat voor search engine optimalisation. Wil je meer weten over SEO optimalisatie, lees dan hier meer over de stappen die noodzakelijk zijn om beter gevonden te worden en meer respons te krijgen.

Een nieuwe website of webshop bouwen is niet nodig.

Als het om een WordPress of Joomla website gaat die enigszins logisch is gebouwd hoef je niet persé een nieuwe website of webshop te laten bouwen. Na overleg maken wij een analyse van de site en zetten voor jou de verbeterpunten inclusief de kosten op papier. Als je met ons voorstel akkoord gaat gaan we aan de slag.

Wil jij meer weten over het snel en betaalbaar optimaliseren van jouw WordPress of Joomla site? Laat hier je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact op. Bellen mag ook.

De gegevens die je hier achter laat worden alleen gebruikt om de door jouw gevraagde gegevens te verstrekken. Bekijk hier ons privacy statement.

Naar de inhoud springen