Webshop/website ontwerpen bouwen

Slider

Een goede site of webshop bouwen?
Wij varen graag hoog aan de wind.

Een (nieuwe) website en/of webshop laten bouwen is een serieuze zaak. Daarom is een degelijk plan belangrijk. Voor het bouwen van websites en webshops gebruiken wij een checklist. Hierdoor kunnen wij snel en efficiënt werken. Voordat we starten maken we duidelijke en heldere afspraken over de kosten en de planning.

Een webshop of site bouwen vraagt om nauwkeurig navigeren.

Voor het bouwen van een website of webshop kan het beste gebruik gemaakt worden van de open source software van WordPress of Joomla. CKK Liberté beschikt over alle kennis van deze software die grote voordelen heeft:

  • Lagere kosten, geen aanschafkosten voor basissoftware
  • Beschikking over wereldwijd beproefde plugins en andere tools voor maatwerk en een maximale functionaliteit
  • Serveronafhankelijk
  • Kortere ontwikkeltijd
  • Geschikt voor gebruik op alle devices (mobile first)
  • Goede beveiliging
  • Maximale integratiemogelijkheden van een professionele webshop

Een website of webshop bouwen volgens een strak plan.

Als jij een nieuwe website of webshop wilt laten bouwen nemen we je graag alles sores uit handen. Maar wel dusdanig dat je volop betrokken bent. Als eerste stap luisteren we goed naar je wensen en eisen. Die vullen we graag aan met suggesties en de nodige do’s and don’ts. Daarna werken we een aantal ontwerpen uit waarin we alles meenemen wat besproken en vastgelegd is. Als dat traject is gepresenteerd maken we een gespecificeerde offerte waarin is vastgelegd hoe er naast de ontwikkelingskosten wordt omgegaan met teksten en beelden. Als we dit traject hebben dichtgetimmerd starten we met bouwen in een ontwikkelomgeving. Jij kunt elke stap online volgen.

De websites en webshops die wij bouwen zijn google geoptimaliseerd.

Wij houden niet van half werk. Want wat heb je aan een mooie website of webshop die niet zoekmachinevriendelijk is. Daarom zorgen wij ook voor standaard dat de site SEO geoptimaliseerd is en geanalyseerd kan worden via de meest gangbare Google-tools. Wij kennen de weg naar Google en omgekeerd ook.

Wil jij meer weten over het snel en betaalbaar bouwen van een professionele website of webshop? Laat hier je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

De gegevens die je hier achter laat worden alleen gebruikt om de door jouw gevraagde gegevens te verstrekken. Bekijk hier ons privacy statement.