Online maatwerkapplicaties ontwikkelen

Slider

Met een goede app houd je de lijnen strak.

Door de toename van het gebruik van smartphones en tablets is de populariteit van apps toegenomen. De meeste bekende apps zijn die van online games of bijvoorbeeld die van internetbankieren. Je kunt ze downloaden via de App Store of via Google Play Store. Naast deze ‘native’ apps bestaan er ook webapps, die het gebruik van websites en webshops op smartphones en tablets een stuk gebruiksvriendelijker maken.

Een app brengt je dienstverlening op een hoger plan.

Een app of applicatie is een stuk maatwerk software om jouw online dienstverlening te versterken of de communicatie met je klanten of personeel te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan het aanvragen van vrije dagen, trainingen en bedrijfskleding voor personeel wat niet locatie gebonden werkt. Of het regelen van behandelafspraken, of het bestellen en afleveren van producten. Wil jij kennismaken met een aantal voorbeelden uit de praktijk? Bekijk dan hieronder de apps die wij ontwikkelden.

Wil jij meer weten over het ontwikkelen van een maatwerkapplicatie voor je website of webshop? Laat hier je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact op. Bellen mag ook.

De gegevens die je hier achter laat worden alleen gebruikt om de door jouw gevraagde gegevens te verstrekken. Bekijk hier ons privacy statement.